Pazar Anaokulu

Vizyon: Okul öncesi yaş grubu çocuklarının neler yapabileceklerini fark Etmelerini, kendilerine güvenmelerini ve olumlu benlik algısı geliştirmelerini sağlamak. Mutlu çocukluk dönemlerini geçirmelerine katkı sunmak.

Misyon: Milli ve manevi değerlere, Atatürk İlke İnkilapları´na bağlı bireyler yetiştirmek.Çocuklarımızın zihinsel, duygusal,bedensel ve sosyal yönden gelişimlerini sağlayarak ilköğretime en iyi şekilde hazırlamak ve düşüncelerini özgürce ifade etme becerilerini geliştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:00 13:00 Sabah Grubu 13:00 18:00 Öğle Grubu 13:00 17:10 Kulüp Grubu
Isınma: Kalorifer(Kömür)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://pazaranaokulu.meb.k12.tr

Adres - PAZAR ANAOKULU HAMİDİYE MÜCAVİR MEVKİİ ATMACA SK. BLOK NO 2 İÇ KAPI NO 1 PAZAR / RİZE

Öğretim Şekli :İkili eğitim

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Pazar Merkeze uzaklık 7 dk. (4,3 km) Karadeniz Sahil Yolu/Rize Hopa Yolu/D010/E70 ve Ardeşen Çamlıhemşin Yolu üzerinden, Rize Merkeze uzaklık 49 dk. (34,0 km) Rize Yolu üzerinden ulaşım gerçekleşmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Pazar Merkeze uzaklık 7 dk. (4,3 km) Karadeniz Sahil Yolu/Rize Hopa Yolu/D010/E70 ve Ardeşen Çamlıhemşin Yolu üzerinden, Rize Merkeze uzaklık 49 dk. (34,0 km) Rize Yolu üzerinden.